18.1.08

τέλος εποχής

Το blog αυτό γεννήθηκε από την συνεργασία τριών παραγωγών της πρωινής ζώνης του Τρίτου και άνθισε με τη συμμετοχή πολλών συνακροατών, προτείνοντας έναν ακόμα δίαυλο επικοινωνίας και ενημέρωσης σε σχέση με την εκπομπή αλλά και τη μουσική γενικότερα.
Στο ραδιόφωνο (πρέπει να) υπάρχει συνεχής ανανέωση προγράμματος και ανθρώπων σε επίπεδο οργάνωσης και παρουσίασης. Έτσι ένα συλλογικό blog όπως αυτό, με συγκεκριμένους συντελεστές, παύει να έχει λόγο ύπαρξης μετά τις τελευταίες αλλαγές στην πρωινή ζώνη, ανεξάρτητα από τις καλές προθέσεις όλων μας.
Σας ευχαριστούμε πολύ, ξέχωρα τον καθένα, για την παρουσία σας (και) εδώ.
Σας αποχαιρετούμε από το βήμα αυτό.
Θα βρεθούμε και πάλι στα γνώριμα κύματα του Τρίτου παρέα με τις αγαπημένες μας μουσικές.

Καλές ακροάσεις

Τζουλιέττα Καρόρη (j)
Γιώργος Φλωράκης (f)
Διονύσης Μαλλούχος (DM)

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα ρε παιδιά!

alex είπε...

Τέλος μιας εποχής σημαίνει πάντα την απαρχή μιας άλλης. Κρίμα που η διεύθυνση προγράμματος δεν κατάλαβε ότι στην πρωινή ζώνη υπήρχε μια ομάδα που κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα μόνο με την καλή της διάθεση και την αγάπη και γνώση για τη μουσική αυτό για το οποίο οι εμπορικοί σταθμοί χρυσοπληρώνουν τους παραγωγούς τους. Μήπως λοιπόν νέα εποχή θα ήταν ένας ιδιωτικός σταθμός κλασσικής μουσικής; Ίσως το τοπίο είναι πιο πρόσφορο τώρα παρά ποτέ. Και εκεί μπορούν να διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα των άλλων ζωνών που απαρίθμησαν οι φίλοι του blog στη διάρκεια αυτής της ανταλλαγής απόψεων της περασμένης εβδομάδας. Προσφέρω την 20ετή εμπειρία μου στο marketing εάν χρειαστεί βοήθεια σε αυτή την κατεύθυνση.
Εμείς οι ακροατές και φίλοι θα είμαστε πάντως κοντά σας έτσι κι αλλιώς οπουδήποτε και οποτεδήποτε (σταθμό/ζώνη).

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί "πρωινοί" επιτρέψτε μου να διαφωνήσω με την απόφασή σας αυτή. Το blog που δημιουργήσατε έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα, τόπος συνάντησης και επικοινωνίας με ανθρώπους που αγαπούν την κλασική μουσική και αναγνωρίζουν στα πρόσωπά σας την αναγέννηση του Τρίτου.

Για μένα προσωπικά αλλά και για άλλους συνακροατές φαντάζομαι, το blog έχει να δώσει πολλά. Παράδειγμα απλό, η αλλαγή του προγράμματος από την ΕΡΤ, που έφερε τον διάλογο, δείγμα υγείας και συμμετοχής σε αυτά που αγαπάμε και μας πονούν.

Μην το κάνετε !!!!!!!!!!!!!!!

F είπε...

καλημέρα καλημέρα

πλέον μπορείτε να βρείτε στοιχεία για τις ραδιοφωνικές μας συναντήσεις αλλά και πράγματα που αφορούν και τις υπόλοιπες επαγγελματικές μου δραστηριότητες στο παλιό μου blog που δραστηριοποιήθηκε και πάλι:

www.radiopoetry.blogspot.com

καλημέρα και πάλι

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Σίγουρα εδώ είναι μια ακόμα μορφή επικοινωνίας για τους ακροατές των πρωινών του 3ου. Το γεγονός ότι κλείνει δεν είναι και πολύ ευχάριστο.

Από την άλλη αντιλαμβάνομαι πλήρως την θέση και τις ευαίσθητες ισορροπίες που πρέπει να κρατηθούν, οι οποίες κατ'επέκταση ωφελούν και τα πρωινά του 3ου (ελπίζω να γίνεται αυτό αντιληπτό).

Από αυτή την άποψη μόνο να σας συγχαρώ πρέπει. Απλά ας γίνει αντιληπτό ότι υπήρξε μια "άλλη" μορφή επικοινωνίας, με "μέρος" κοινού του 3ου. Αυτή ας ληφθεί υπόψη από τους διάφορους αρμόδιους, ας αξιολογηθεί και αν ήταν κάτι θετικό να εφαρμοσθεί σε βάση δομημένης λειτουργίας από τον ίδιο το σταθμό.

Τέλος, θα επιμείνω ότι τα βιαστικά συμπεράσματα που βγήκαν, δεν ωφέλησαν, μάλλον οδήγησαν στην επίσης βιαστική και απότομη διακοπή του τρέχοντος ιστολογίου. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να διαρκέσει περισσότερο και να βγουν κάποια ακόμα ωφέλημα συμπεράσματα.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους ,
το είδα το Σάββατο το βράδυ λίγο μετά την ανάρτηση του και το διάβασα αρκετές φορές για να καταλάβω τον/τους λόγους που σας έκαναν να πάρετε αυτή την απόφαση.
Ηθελα να γράψω κάτι τότε αλλα δεν ήξερα τι...
Λυπάμαι πραγματικά που η απόφαση αυτή ήταν να διακόψετε μια μορφή επικοινωνίας που εσείς σκεφτήκατε να ξεκινήσετε και ήταν πραγματικά μια ζεστή παρέα για όλους μας . φαντάζομαι και για σας.
νομίζω και εγώ ότι ισως θα έπρεπε να το ξανασκεφτείτε.
ευτυχώς θα μας μείνουν οι μουσικές σας και μια βοήθεια ...αυτή του τηλεφώνου και το blog του f,μήπως και κάτι αντίστοιχο των dm η της j
Καλημέρα f,dm,j
Να είστε καλά

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα γιατί μιά ειλικρινής και άδολη προσπάθεια εναλλακτικής επικοινωνίας δε πρόλαβε να καρποφορήσει...και είχε μιά καλή δυναμική... :(

Πάμε γι'άλλα με υγεία! :)

constantinos είπε...

Κε Μαλούχο
Επειδή δεν βλέπω πως θα σας επισυνάψω το κείμενο που είπαμε το email mου είναι : constan8@otenet. gr . στείλτε μου το δικό σας για να μπορέσω.

mahler76 είπε...

Γιατί πάντα τα καλά πράγματά πρέπει να διαρκούν τόσο λίγο??? Γιατι?
J,D, M σας ευχαριστώ για την έστω και σύντομη αυτή επικοινωνία μας και θα βρούμε τρόπο να τα λέμε και πάλι :)

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Unknown είπε...

Είναι κρίμα οι "αλλαγές" να επιφέρουν τέτοιες αλλαγές...

Manos Bairaktaris είπε...

Σας ευχαριστούμε και τους τρεις για τις πρωινές εκπομπές και για αυτό τον δίαυλο επικοινωνίας.
Η ποιότητά σας συνάδει πλήρως με ό,τι αναμένουμε από το τρίτο πρόγραμμα.
Θα τα λέμε τις άλλες ώρες όποτε μας δίνεται η ευκαιρία.
Καλή συνέχεια

spiretos72 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
DM είπε...

για λόγους δεοντολογίας και αποδοχής της κριτικής παραθέτω το μέρος του σχολίου του stockhausen που αφορά σε παραγωγούς του blog:

"Υπήρχαν οι άσχετοι Φλωράκης και Μαλούχος...
Ο θρίαμβος της ημιμάθειας δηλαδή, που μόνον ημιμαθείς ακροατές μπορεί να ικανοποιήσει.
Από τη μια μεριά κρίμα - για την κατάντια του Τρίτου - και από την άλλη ντροπή."

DM είπε...

Για λόγους δεοντολογίας αλλά και αποδοχής της κριτικής παραθέτω το μέρος του σχολίου του monte-verdi2008 που αφορά σε παραγωγούς του blog:

"Με παραξένεψε το σχόλιο του Stockhausen, που όμως μοιάζει να ξέρει τι λέει. Και το όνομα που διάλεξε σεβασμό εμπνέει - μολονότι εγώ είμαι λάτρης της παλιάς...
Όχι για τους Φλωράκη και Μαλλούχο - με δυο λ κύριε Stockhausen - που κατά καιρούς μας έχουν προσφέρει απτά δείγματα της μουσικής ... ταπεινοφροσύνης τους (που αποδεικνύει την άγνοιά τους)...

... Πολύ διδακτικό βρε παιδιά έχει γίνει το Γ' Πρόγραμμα τελευταία. Μετά την αδελφή του Τζορτζ Γκέρσουίν που έχει όνομα Άιρα και τον φίλο του Σοπέν που λέγεται - λεγόταν μάλλον - Τζορτζ Σαντ (!) που μας γνώρισε πριν λίγο καιρό, να που συνεχίζει ακάθεκτο την εκπαιδευτική αποστολή του. Ακούτε Γ' Πρόγραμμα αν θέλετε να ... στραβωθείτε.
Προτείνω να δημιουργήσουμε blog στο οποίο να καταγράφουμε τις ... τσαχπινιές που μεταδίδονται από το Τρίτο - ναι ξέρω θα γεμίσει γρήγορα. Έ ρε και να ζούσε ο Χατζιδάκις τι θα τους είχε σούρει!!!

DM είπε...

Monte-Verdi2008, Stockhausen

καλώς ήλθατε στο blog (αν και κλείνει...)

Θα σας παρακαλούσα για κάτι.
Δεκτή και καλοδεχούμενη η όποια κριτική σας για τους τρεις παραγωγούς που έχουν ανεβάσει το παρόν blog.
Σας παρακαλώ όμως να μην χρησιμοποιείτε τον χώρο αυτό για θέματα που αφορούν σε άλλους παραγωγούς. Εκτός από την όποια ουσία του θέματος, είναι και εξαιρετικά αντιδεοντολογικό.

Σας καλώ λοιπόν να ανασκευάσετε τα σχόλιά σας, περιοριζόμενοι σε παρατηρήσεις σχετικά με τις εκπομπές των συγκεκριμένων τριών παραγωγών. Σε αντίθετη περίπτωση τα σχόλια θα διαγραφούν.

ΥΓ.Η ιδέα σας για blog με τα λάθη του Τρίτου με βρίσκει προσωπικά σύμφωνο. Μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο για όλους!

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαίνω γιατί λέτε πως είναι αντιδεοντολογικό. Όμως στη συνείδηση όλων μας, το blog αφορά όχι μόνον τους τρείς πρώην Πρωινούς του Τρίτου, αλλά γενικά Τα πρωινά του Τρίτου. Έτσι το "διαφημίζατε" εκ ραδιοφώνου, και έτσι το εκλάβαμε, έτσι το εκλαμβάνουμε ακόμη, παρ'όλο που τα Πρωινά έχουν αλλάξει χέρια. Εξ άλλου δεν υπάρχει κάποιο άλλο σημείο αφιερωμένο στα Πρωινά του Τρίτου για να κάνουμε τα σχόλιά μας, και το blog του κυρίου Χ. Μιχαηλίδη είναι γενικότερης φύσεως, όχι ειδικά για το Τρίτο. Οπότε είναι νομίζω κατανοητό να μοιραζόμαστε τα παράπονά μας και τις ανησυχίες μας για τη συγκεκριμένη εκπομπή εδώ, μη ξέροντας πού αλλού να το κάνουμε.
Το πιό σωστό θα ήταν, αντί να κλείσει αυτό το blog, να έρθει να το κατοικήσει ο νέος "νοικάρης" και να συνεχιστεί η επικοινωνία με κείνον.

DM είπε...

πιστος ακροατης του Τριτου

Ευχαριστούμε πολύ για το ψύχραιμο σχόλιό σας.
Οταν άνοιξε το παρόν blog, οι παραγωγοί των Πρωινών του Τρίτου ήταν μόνο 3 και συμφώνησαν για την κίνηση αυτή, ξεκινώντας την προσπάθεια αυτή επικοινωνίας και ανακοινώνοντάς την και από το μικρόφωνο. Τώρα όπως σωστά επισημαίνετε "τα πρωινά έχουν αλλάξει χέρια" και "στη συνείδηση όλων μας, το blog αφορά όχι μόνον τους τρείς πρώην Πρωινούς του Τρίτου, αλλά γενικά Τα πρωινά του Τρίτου."
Συμφωνούμε στο θέμα της ανάγκης ύπαρξης επικοινωνίας ακροατών-παραγωγών-Τρίτου, αλλά ο καθένας (τώρα οι παραγωγοί είναι 4) εκ των πραγμάτων και κατά δήλωσή του, το κάνει αυτό με τον τρόπο που τον εξυπηρετεί και επιλέγει ο ίδιος.
Οπότε είναι κατανοητοί νομίζω οι λόγοι για τους οποίους το συγκεκριμένο blog δεν συνεχίζει άλλο, εφόσον δεν εκπροσωπεί πλέον "γενικά Τα πρωινά του τρίτου".

Ανώνυμος είπε...

Τελικά πιστεύω ότι κατάλαβα γιατί διαγράφετε τα σχόλια που κατηγορούν άλλους παραγωγούς για την ανεπάρεκειά τους, τον κ. Μιχαηλίδη κυρίως, με αποδεικτικά στοιχεία. Δεν χρειάζεται δα πολύ σκέψη. Τα τερατώδη λάθη του κ. Μιχαηλίδη κάνουν τα λάθη τα δικά σας να φαίνονται μηδαμινά. Εφαρμόζετε λοιπόν στην εντέλεια το δόγμα "στους τυφλούς βασιλεύει (βασιλεύουν, εν προκειμένω) ο μονόφθαλμος". Εάν διατηρηθούν τα σχόλια τα οποία αποκαλύπτουν τις "πατάτες" του εν λόγω κυρίου, τότε κάποια στιγμή οι προϊστάμενοί του (σας) θα τον απομακρύνουν, ως οφείλουν - εάν βεβαίως αυτοί έχουν γνώση και επίγνωση, κάτι για το οποίο πολύ αμφιβάλω. Και αν απομακρυνθεί αυτός με τα λάθη του τότε τα δικά σας λάθη θα ανέλθουν στο πρώτο επίπεδο οπότε...
Σατανικό δεν είναι; Εκ μέρους σας βεβαίως, βεβαίως...

DM είπε...

πάλι καλά που μας καταλάβατε αγαπητέ stockhausen...